Hundarna

Meabbies Baby Girl ”Baby”- Australian Kelpie
*2013-08-21
Lydkl: 3
Sph: SeBch
MH: Känd mental status. 1:a skott
Utställning: SeUch
Lite om Baby: En alldeles förtjusande liten kelpieflicka. Alltid glad och med full fart i allt hon gör. Men med ett härligt lugn och fokus. Underbar helt enkelt! Vi tränar lydnad och spår. Vi har gjort några lydnad och några spårtävlingar. Det har gått fantastiskt bra och hon är uppflyttad till lydkl:3 och är både SeUch och SeBch.

Baby
Baby

Door Keepers Night Mare ”Meja”- Australian Shepherd
*2007-12-27 †2018-03-06
Lydkl: 3
Lkl sph: gkd
Utställning:
Lite om Meja: Min fina Meja är en glad tjej med mycket egen vilja och egna tankar om hur saker och ting skall eller bör vara. Hon är jätteduktig när vi har en bra dag! Fantastisk i skogen. Hon spårar jättebra och missar sällan några pinnar. Lite skottberörd tyvärr. Numera tävlar vi sparsamt lydnad men tränar på som vanligt.

Meja
Meja

Door Keepers Jewel Beauty Bonita ”Bonita”- Australian Shepherd
*2006-05-02 †2017-02-02
Lydkl: 2
Lkl sph: gkd
Lite om Bonita: Min absoluta favorithund som jag tycker så mycket om. Hon har farten och fläkten men har tyvärr en del rädslor som sätter käppar i hjulen när vi tävlar. Är av den anledningen en mycket glad pensionär som gärna är med och tränar och är nöjd med det. En fantastisk spårhund och hon fullkomligt älskar budföring! Så saknad.

Bonita
Bonita

Diamondheart’s Geisha ”Bella”- mops
*2013-03-02
Lite om Bella: Bella är sonens lilla mops som fick stanna här när han blev tvungen att flytta till Tibro för jobbets skull. Det är en bestämd liten dam med ett temperament värdigt en större hund. Men mycket glad och oerhört förtjust i Baby. De har ett alldeles speciell förhållande. Älskar att leka och busa. Har tyvärr ganska ont av värmen. Bella skall vi ställa ut till hösten tänkte vi. Hon är ju så himla söt!

Bella
Bella

Door Keepers Feeling Sexy Like Gem – Australian Shepherd
*2003-06-11   †2013-12-22
Lite om Sexy: Kom till familjen knappt 1 år gammal som Linnéas hund. Hon har haft 2 kullar valpar. Sammanlagt 18 fina valpar har hon lämnat efter sig. En vänlig, go och glad hund. Fullcertad på utställning och med en grupp-3 placering på avelsgrupp i Göteborg var hon en riktigt vacker representant för sin ras. Hon drabbades av cancer och avled i slutet av 2013. Saknad hos oss.

Sexy
Sexy