Lydnadspass nr2

Vi tränade ett lydnadspass i förrgår igen, Ki och jag. Vi åkte än en gång till Tjolöholm för att träna lydnad med våra hundar. Denna gången direkt efter jobbet. Lika bra det för senare på kvällen är man ganska trött.Först tog vi en lång promenad. Falco var med för hans husse och matte har varit på semester. men han varken syns eller hörs. helt perfekt ”kollohund”.

Viken har tinat upp nu och all snö är borta. Det gick fort! Vi mötte en äldre herre som varit och fiskat hela dagen. Han såg så frisk och rosig ut. Inte undra på om han varit ute vid havet hela dagen.

Hur som helst – lydnadspasset gick bra idag igen. men jag kommer att få köra många språngmarscher innan hon är lugn hela tiden, det inser jag. men tid det har vi gott om!

Vi åkte till Tjolöholm igår igen. men nu var det Linnéa och jag. Vi promenerade bara igår och Linnéa tog en himla massa foton! Några kommer här!

I en skog, på ett berg!

Tjohej vad det går!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *