Måndagsträning

Lite lata var vi i helgen. Det blev inte mycket gjort i det dåliga vädret. Några långa promenader  i skogen fick det bli. Jo, jag har haft ute bilburen och tvättat den. Det var inte en dag för tidigt men det blev ju jättefint!

Idag har jag varit riktigt duktig och tränat lydnad riktigt ordentligt med alla tre. Bonita löper så vi har varit här hemma på gatan. Men fasen vet om inte det är det bästa stället just nu. Gräsplanen på klubben är ju helt vattensjuk och lerig. Det är inte kul att träna där.

Vi har tränat 1:an, lilla fröken och jag. Hon var riktigt duktig och fokuserad idag. Vi kan fortfarande inte springa utan att det blir höga hopp av Meja men annars går hon jättebra. Vi hade apporten framme hela tiden idag och den brydde hon sig inte alls om. Det var nog första gången, tror jag. 1:ans apportering är hon jätteduktig på. Bättre än vad Bonita någonsin varit. Vi blandade lite, kastade och hon fick apportera och sedan en håll fast-övning som i 1:an och sedan apportera igen. Platsläggande under gång var riktigt bra idag liksom ställandet. Vi gjorde övningarna ett par gånger och det gick bra varje gång!

Hoppet var också riktigt bra och sammanfattningsvis var det ett jättelyckat träningspass! Det kom en kille med två ”whipettar” när vi tränade. Meja tittade på dem en snabbis men ägnade dem ingen alls uppmärksamhet. Bra jobbat, Meja!

2 tankar kring ”Måndagsträning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *