Spår idag!

Lilla Meja har fått stå på tillväxt ett tag och nu löper hon för fullt men det blev ett spår till henne idag! Jag lade ett spår till henne på ett lerigt kalhygge. Hon brukar inte vara mycket för enkla uppgifter. Nä, men skämt åsido så funkar hon mycket bättre när det inte blir tid över till att ”käcka sig”! Hon har krumbuktat sig så det räcker med selen på och med kopplet på också för den delen. Nu när det inte händer så ofta glömmer jag nästan av det. Men idag gick det riktigt bra!

Meja
Meja

Hon stack iväg direkt och stannade till ett par sekunder när hon nästan gått ut hela linans längd men sedan började hon jobba. Jag hade vinklat ganska tidigt och hon gjorde ett rejältslag 380° innan hon tog upp spåret och tuffade iväg åt rätt håll. Efter ett tag letade hon sig rätt väg till pinnen och vi slutade där med mersmak! Hon frispårade sista biten och fick en extrapinne nere vid vägen!

Sötnos
Sötnos

När hon slutat löpa skall vi åka till klubben och fila på lydnaden igen. det var ett tag sedan nu!

1 tanke kring ”Spår idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *