Kelpiespecial i Lomma

Så har vi varit på roadtrip igen jag och Ing-Marie. Kelpiespecial i Lomma och framför allt träff med Carita och Babys fina bror Brasse. Vädret var helt ok bortsett från att det var jättekallt. Men det blev en lyckad dag med utställning, brukslydnadsträning och härliga vänner.
Baby fick excellent men inget CK. Konstigt kan man tycka med den fantastiska kritiken. Så inget cert och det var ju synd. Däremot blev hon hela utställningens bästa bruksmeriterade hund och fick dessutom Glimmergruvans vandringspris till bästa bruksmeriterade hund. Så det är man ju väldigt stolt över. Hemma igen vid 10-tiden på kvällen efter en härlig dag.

Johanna och Brasse
Johanna och Brasse
Johanna och Brasse
Johanna och Brasse
Jag och Baby
Jag och Baby
Baby
Baby
Baby bästa bruksmeriterade hund
Baby bästa bruksmeriterade hund
Ing-Marie och Abbie
Ing-Marie och Abbie
Ing-Marie och Abbie
Ing-Marie och Abbie
Johanna och Duke
Johanna och Duke
Mea
Mea
Konkurrensen i veteranklass
Konkurrensen i veteranklass
Brasse och Abbie
Brasse och Abbie
Ing-Marie och Mea
Ing-Marie och Mea
Baby med Glimmergruvans vandringspris
Baby med Glimmergruvans vandringspris
Stolt matte!
Stolt matte!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *