Baddag i Tjolöholm!

Vi har träningsuppehåll med meja för tillfället. Hon har fått fullkomlig spatt! Härlig och glad som vanligt men inte mycket till lydnadsträning. Jag avvaktar nästa löp för att hon skall komma in i en lugnare period. men jag tror faktiskt att hon har lugnat sig lite med spökigheten när jag tänker på det! Hon är härlig lilla meja men inget för den med dåligt tålamod;-)

Idag har jag och Aron varit i Tjolöholm och promenerat/badat. Hundarna badade och hade himla kul!

Meja i badet!
Meja i badet!

 

Bonita vrålar och försöker låta arg men det funkar inte!
Bonita vrålar och försöker låta arg men det funkar inte!

 

Jag äääällllskar att bada!
Jag äääällllskar att bada!

 

Meja har stulit pinnen från Bonita!
Meja har stulit pinnen från Bonita!

 

Bonita får inte ha sin svans ifred!
Bonita får inte ha sin svans ifred!

 

Oooops! Här ramlar hon ner i diket!
Oooops! Här ramlar hon ner i diket!

 

Rump-Fia kom upp ur diket efter en stund!
Rump-Fia kom upp ur diket efter en stund!

 

Hoppas det blir flera fina dagar snart, det är härligt att promenera och bada!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *