Sommar igen

Nu har det äntligen blivit sommar igen. Det är härligt även om lilla Bella har ganska ont av värmen. Men det blir mycket bad och så håller vi oss från långa promenader när det är som varmast. Hundarna älskar att bada på sommaren och blir alldeles tossiga när vi åker till vårat badställe. Baby har tyckt att det varit lite läskigt att bada men är samtidigt nyfiken för det verkar ju väldigt kul att simma efter dummies som Bonita och Meja gör.

 

Bonita och Meja
Bonita och Meja

 

Det ser kul ut...!
Det ser kul ut…!

Bilderna ovan är från Lygnern häromdagen. Egentligen skulle jag varit i Göteborg för att träna men Bella tyckte det var så varmt att jag fick ändra mina planer. Så det blev bad istället. Inte dumt det heller. Men Baby fick inte riktigt till det med simningen som synes.

Klubben blir fredagsfin!
Klubben blir fredagsfin!

På fredagen var Virran, Tessan, Eva-Britt, Marie, Maria och jag på klubben för att träna och städa stugan. Det blev mycket städning och ingen träning men vi hade himla trevligt som vi alltid har på våra fredagsträffar. Våra bästa gräsklipparkillar var i farten också och så här fint blev det ute på appellplan!

Simning i Skärsjön
Simning i Skärsjön

Idag var vi och badade i Skärskön och Baby kunde ju inte låta bli att simma förstås. Hon simmar som om hon aldrig gjort nåt annat och är lika duktig som Meja och Bonita på att hämta dummies! Linnéa var också med och hon badade givetvis! Kändes som en riktig sommardag trots att det inte var lika varmt idag.
Senare på eftermiddagen åkte Eva-Britt och jag till klubben och tränade lite lydnad. Baby fick ett pass också och nu är hon inte så pigg längre. Inte dom andra heller förresten!

Baby är trött
Baby är trött

Hon sover som en stock nu!