Mycket nu

Oj, nu var det ett tag sedan jag skrev här. Våren har varit extremt fullbokad. Men nu är det lite glesare i min kalender så nu skall det bli mer fotat och skrivet. Lilla Baby växer så det knakar och nu börjar hon bli personlig och mera min.
Hon är en härlig liten tös och hon funkar bra i familjen. Vild och galen har hon varit men det börjar lugna sig en aning nu.

Baby
Baby

Dagen har bland annat spenderats med Linnéa på Tjolöholm. Det fina vädret gjorde att många var ute och gick idag så vi tog en tur runt den lilla hamnen. Några foton blev det också.

Leia
Leia
Bonita, Meja och Baby
Bonita, Meja och Baby
Baby och Meja
Baby och Meja

Förra helgen var Ki, jag och hundarna ute i skogen och tränade. Meja, Baby och Pax fick var sitt spår. Fozzie och Bonita fick göra ett uppletande. Det blev en härlig dag i skogen och våra hundar var duktiga som vanligt.

Baby och jag
Baby och jag
Baby i spåret
Baby i spåret
Här går spåret
Här går spåret
Ner här..
Ner här..
Slutapporten
Slutapporten
Kampa lite
Kampa lite
Lite godis nu?
Lite godis nu?
Ki och Pax
Ki och Pax

Lilla Pax var riktigt duktig på att spåra också!

Pax spårar
Pax spårar
Vi slutet
Vi slutet

Sedan var det Bonitas tur.

Första skicket
Första skicket
Här kommer hon med pistol
Här kommer hon med pistol
Fozzie i action
Fozzie i action
Duktiga Fozzie
Duktiga Fozzie

Tyvärr blev det inga foton på Meja denna gång. Mest bilder och inte mycket text. Vi tränar på. Meja skall tävla 3:an under våren har jag tänkt. Baby har jag börjat träna lite lydnad med. Och spårträningen skall det bli mer av. Det skall bli jättekul!

2 tankar kring ”Mycket nu

  1. Åh, vilka härliga bilder. Baby är så himla fin (Ja de andra också särskilt brorsan Pax) Hade jag inte fastnat för Perro hade det nog blivit en liten chokladpralin med stoooora öron 🙂
    kram
    Susanne

    1. Tack Susanne! Jag är så nöjd med Baby! Men era krulltottar är minst lika fina <3

Kommentarer inaktiverade.