Bad Gastein

Husberget i Bad Gastein
Husberget i Bad Gastein

Har varit med jobbet på konferens i det fantastiskt vackra Österrike. Vi har bott på det vackra Salzburger Hof nästan längst in i Gasteinerdalen. Underbar mat, dryck och lite nöjen har vi också hunnit med. Vackert väder med solsken och några minusgrader har gjort att vi kunnat äta ute. Är man inte bortskämd med. Helgen har gått fort och imorgon är det vardag igen. Men en påfyllning av energi har det blivit.

Foajén på vårt fina hotell.
Foajén på vårt fina hotell.

Nu sitter vi och väntar på att bussen skall ta oss till flygplatsen. Och jag sitter och tänker på mina hundar som jag saknat. Linnéa har hjälpt mig med hundarna så jag kunnat åka. Puss och tack för det! Även Aron och Eleonor tack till er också.

 

Bella och Baby
Bella och Baby

Det skall bli så kul med lite ledighet att ägna åt hundträning. Är så sugen på att spåra och träna lite med Baby. Har börjat lite hemma. Sitt, ligg och inkallning. Även börjat lite med apporten. Det skall också tränas budföring. Det vet jag av erfarenhet att det gör gott. Vi har gått några valpspår och det skall bli några till innan vi skaffar sele och lina. Eller sele – lina har jag köpt en läcker illgul. Spårsele får bli en neongrön. Hoppas det finns. Annars får jag göra en.
Dessutom har jag anmält mig till en lydnads3:a med Meja i februari. Där får jag träna på ordentligt.  Hon funkar ganska bra bortsett från sättandet i fjärren. Där har det blivit ett riktigt tvärstopp och jag vet inte riktigt varför. Men som med det mesta annat strul brukar mycket träning göra susen. Inomhusapporten i metall måste vi också träna på. Men annars verkar det mesta funka. Peppar, peppar.

2 tankar kring ”Bad Gastein

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *