Färgelanda

Jag hade inte tänkt tävla lägrespår igen förrän Meja ligger på platsen. Men när det fanns platser kvar i Färgelanda ändrade jag mig. Så imorse gick jag upp vid 5 på morgonen, packade in hundar och lite grejer i bilen och så åkte vi till Färgelanda. Efter 1,5 timma var vi framme. Det blev 6 ekipage till slut och vi började med spåren. Ett jättebra påsläpp och spåret gick över myrmark som var ganska tung att gå på. En bäck hoppade jag över och sedan fastnade jag i en gammal halvrutten björk. Jag fick anstränga mig jättemycket för att ta mig över. Till slut lyckades jag men satte foten, nä hela benet ända ner till ljumsken ner i den ruttna stubben. Meja fick stanna och kom tillbaka till mig och undrade vad som stod på. Till slut lyckades jag ta mig upp och vi kunde fortsätta. Spåret gick bra efter björkincidenten men vi hittade bara 3 pinnar och slutet, tyvärr.
Jag ropade och ropade men ingen mottagare verkade ha hört att vi kommit till slutet. Jag funderade en stund och tog sedan ett kort på Meja och slutapporten ifall jag skulle bli tvungen att bevisa när vi kommit till slutet.

Vid slutapporten
Vid slutapporten

Mottagaren hade hört mig hela tiden. Men spåret på andra sidan vägen hade sitt slut på samma ställe som jag och han vile inte störa. Och hon som gick spåret trodde det hänt en olycka eftersom jag tjoade och tjoade! Det blev många skratt åt det senare.
Av sex var det fyra kvar efter spåren. Jag var först ut på lydnaden efter lunchen. Idag funkade Meja fint och vi gjorde ett lydnadsprogram som jag var stolt över. Surt att spåret skulle gå så dåligt. Fullt på upptaget men bara betyg 6 med 4 pinnar borta. Så trots att lydnaden hade räckt till uppflyttning utan platsliggning blev vi bara godkända idag igen. Men denna gången med mersmak.
Efter jag kommit hem och vi sovit en timma var vi på klubben på kvällen, Eva-Britt, Jenny, Tessan och jag och tränade.

Sittande i grupp
Sittande i grupp – Vixhen, Gucci, Moa och Meja

Meja var pigg och träningsvillig och det blev en härlig kväll med gänget.

 

2 tankar kring ”Färgelanda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *