På Vässingsö

Jag och Ki var på Vässingsö och promenerade på lördagen. Blåseigt var det som alltid men inget regn som tur var. Promenaden går runt en udde och det är mycket klättring på stenar. Men vi höll oss på benen allihop.

Vid parkeringen innan promenaden.
Ki på parkeringen innan promenaden.

Ki hade sin nya kamera med och tog en del kort. Detta blev ju väldigt fint! Alla hundarna på en sten samtidigt! Och de tittar till och med åt samma håll!

Hela gänget på en sten - och samtidigt!
Hela gänget på en sten – och samtidigt! Foto: Ki Öberg

Jag hade med min mobil och tog ett roligt kort på mina 3 ute på bergskanten. Bonita står och stirrar på en vindsurfare. Där stod hon bra länge 🙂 Man ser vindsurfaren där långt borta.

På Vässingsö men inget bad idag.
På Vässingsö men inget bad idag.

Här och där har det börjat sticka upp lite växtlighet och man blir så glad av att se små blomknoppar.

Äntligen blir det vår!
Äntligen blir det vår!

Annars har veckan lunkat på i vanlig ordning. Tittade igenom kameran idag och hittade foton som fick mig att minnas förväntan efter spåren på lägretävlingarna men med facit i hand kunde jag hållit mej för skratt. Det var precis som förrförra hösten när jag hoppades få henne uppflyttad till lägre och det bara inte funkade.

Efter spåret i Ale.
Efter spåret i Ale och vi är så glada!

Jaja, vi fortsätter kämpa på med träning och tävling såsmåningom. Vi tränar på som vanligt lydnad på klubben. Nu tränar jag mycket fritt följ med kortekoppel. Tror att jag märkt att hon går i bättre position om jag går en aning långsammare. Jag har börjat träna metallen, vittringen och inkallning med stå. Det kändes bra att börja med lite nya grejer också.

Lilla söta Meja.
Lilla söta Meja.

 

Platsliggningsträning på klubben.
Platsliggningsträning på klubben.

Här ovan är det Jenny, Tessan, Eva-Britt och jag som tränar platsliggning.
Ki, Eva-Britt, Annelie och Yvonne träffade vi i tisdags när det inte var tisdagsträning utan helgdag.

Ki, Eva-Britt, Annelie och Yvonne med hundar en tisdag på klubben.
Ki, Eva-Britt, Annelie och Yvonne med hundar en tisdag på klubben.

Dagens glada nyhet var att Åsa och Tazza knipit ett cert i spårhundgruppen! En fantastisk bedrift! Man kan bara buga och bocka.

 

3 tankar kring ”På Vässingsö

  1. Fina kort och alltid roligt med era uppdateringar 🙂
    Eftersom jag är lite förvirrad och blandar ihop dagar så kan jag visst träna imorgon 🙂 Kursen börjar NÄSTA måndag…;) Ses vi i morgon som vanligt??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *