En bra söndag!

Uppe med tuppen imorse var vi. Jag och Ki skulle träffas på Tjolöholm. Först för en promenad och sedan till klubben för ett lydnadspass.

Bibbi, Meja och Chica
Bibbi, Meja och Chica

Kameran var med idag – ett riktigt vårtecken – och det var riktigt vårigt när vi kom in i skogen. Chica, Johan Livs fina Perro var på besök. Hundarna har ju träffats flera gånger så ingen hetsade upp sig över detta. Dom är ju härliga våra hundar! Vi gick tills vi hittade ställen där solen låg på fint. Där stannade vi och tog en massa kort. Många blir dåliga, det är inte alltid så lätt att få dem att sitta och titta åt samma håll alla gånger. Men det blev en del fina kort till slut!

När dessa kort hade tagits gick vi vidare och inte förrän vi nästan var vid bilarna upptäckte jag att kopplen saknades.

Meja
Meja
Sexan
Sexan
Sexy
Sexy
Bonnebonne
Bonnebonne
Meja
Meja
Bonita och Sexy
Bonita och Sexy

Jag fick strunta i kopplena och bestämde mig för att åka tillbaka senare.
Så åkte vi till klubben för att träna. Där träffade vi Karin och Snikke och efter lite kaffe gjorde vi en gemensam platsliggning. Vi hade bestämt att vi skulle köra varann. Jag och Meja i lägre och Ki och Bibbi i appellen. Jag och Meja fick börja. Linförigheten är inte jättebra – hon ligger på som 17 men annars var jag verkligen jättenöjd med alltihop. Hurra vad bra det gick! Krypet, apporteringen, hoppet – ja alltihop gick bra! Vi slutade med en budföring och jag var mer än nöjd! Härligt!
Sedan var det Ki och Bibbi. Ki hade samma invändning som jag hade. Linförigheten kunde varit bättre. Vi var överens om att vi värmt för lite bägge två. Men annars gick det strålande! Det var ju riktigt kul!
Istället för att åka hem hämtade jag Linnéa och Leia. Och så åkte jag till Tjolöholm en andra gång denna dag. Vi gick samma runda som Ki och jag gjort på morgonen men åt andra hållet. Och Bonita hittade kopplen där jag lagt dem ifrån mig. Mitt i löven/blåbärsriset. Puh, vilken tur. Mina fina nya koppel som jag fått. Det hade varit förfärligt att förlora dem. Så summa summarum – en riktigt bra söndag.

Mina koppel
Mina koppel