Skotträning

Förra tisdagen löpte Meja och vi var på klubben för att skotträna men fick hålla till på gruset. Det gick inte bra. Hon var uppe säkert 10 gånger, satt eller stod upp. Jag gick tillbaka varje gång och lade om henne och till slut låg hon still. Sedan låg hon lugnt och vi tittade på budföring med skott och det bekom henne inte det minsta. Jag bestämde mig för att det bara var tillfälligt. Och skulle det visa sig det var det… inte.

Meja
Meja

Tessan och jag tränade ett par dagar senare och på platsliggningen hände det igen. Plötsligt satt hon upp. Jag gick och lade om henne och sedan låg hon ok. Annars upptäckte vi att träna utan att köra varann med tävlingsledare hade vi glömt. Både Meja och Gucci var bra speedade och det gick inte så bra.
Vi gjorde om träningen igår och då gick det mycket bättre för oss bägge. Och – dom låg så fint på platsen i 5 minuter. Krypet kan och skall bli bättre men annars gick det ganska bra. Känner mig inte säker på hoppet heller än men det är nog mer jag än Meja.
Idag var det så dags för tisdagsträning och jag var faktiskt lite spänd på hur skotträningen skulle gå. Yvonne och Susanne hade tisdagsträningen och vi var faktiskt 6 hundar idag. Först körde jag igenom alla momenten som på tävling. Sedan var det platsliggning. Men jag hade inte behövt oroa mig. Hon låg så fint med ena benet invikt bredvid Gustaf på ena sidan och Cora på den andra. Skytten Susanne hade vi bakom oss. Det blev många godbitar efteråt. Och så leka med bollen såklart! Heja Meja! Vad glad jag blev! Underbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *