Fredagsträning

Har hållt mig från klubben ett par dagar nu men i torsdags stämde jag och Tessan träff på klubben för lite träning. Jag skall nog helst inte ta så långa uppehåll med Meja. Hon var väääldigt speedad. Tessan körde igenom lägrelydnaden med oss. Fria följet, krypet och hoppet kunde vara bättre, mer fokuserat och lite lugnare. Annars var det ganska ok.
Vi träffades även på fredagkvällen. Då var också Eva-Britt och Moa med och tränade. Alltid lika kul att träffas! Meja var nästan lika speedad på fredagen men hon låg fint på platsen i 5 minuter och förutom lägremomenten tränade vi 3:ans ruta och lite fjärr. Den går ganska bra men fokus kan vara bättre. Tränade också på metallapporten som hon inte gillar särskilt mycket. Tessan gav mej sitt magiska specialgodis som gjorde Meja galen. Och efter en stund apporterade hon metallen ganska bra. Men..
Jag måste tänka mig för. Hon blev ju inte direkt lugnare av den övningen. Det blev pip och slarv. Bah. Så jag fortsätter träna metallen hemma ett tag till.
Jag körde Tessan och Gucci på fria följet. Jösses vad det satt fint! Tessan verkade lite förvånad eftersom de inte tränat så mycket det sista. Men fria följet sitter som en smäck – Gucci är ju toppenduktig!

Idag var det lördag och vi åkte till Tjolöholm för att promenera, Linnéa, hundarna och jag. Jättefint väder men isig blåst med motvind till att börja med. Men så fort man kommer in i skogen försvinner kylan och det är bara underbart.
Meja hittade en jättestor pinne som hon envisades med att ta med hela rundan. Jag fick den i knävecken och Bonita omväxlande i rumpan och i nacken. Men toppen var ju när hon fällde stackars Leia. Frambenen bara försvann – snyggt fällda av Mejas pinne. och Leia for i backen med nosen, stackaren. Men inga sura miner en lördag. Inte en reaktion från Leia som reste sig och travade vidare.

Hur lätt var detta då?
Hur lätt var detta då?
Ordning på nästan alla.
Ordning på nästan alla.
Pinnen och Meja
Pinnen och Meja
Meja och pinnen
Meja och pinnen
Sexy
Sexy
Bonne, Meja och pinnen.
Bonne, Meja och pinnen.
Linnéa och hundarna på Tjolöholm
Linnéa och hundarna på Tjolöholm