Tisdagsträning

Åkte till klubben idag trots ishalka efter allt regnande i söndags. Planen var isbana på sina ställen och det var is på vägen och parkeringen. Men på sina ställen låg det snö kvar och där gick det riktigt bra att vara. Kanske hade jag inte åkt upp alls om det inte vore för skotten men det blev en riktigt trevlig kväll! Vi var 4 hundar på platsliggningen och den gode Kent sköt som vanligt ♡. Vad skulle jag göra utan honom? Meja satte sig upp innan första skottet så jag fick lägga henne igen men sedan låg hon så fint! På filmen ligger Meja och till höger flaten Gustaf. Hade också två hundar på andra sidan.

Apportering gick riktigt fint och med Helenas apport till och med galopperade hon in kors i taket! Krypet går ganska bra med mängd men tempot tar tid. Lite hackigt fortfarande är det allt. Meja tycker sitt kvar är lite jobbigt för tillfället och jag fick gå tillbaka och sätta om henne flera gånger. Antingen ställde hon sig eller så lade hon sig. Alltid är det nåt som strular. Hon blir lite störd av allt för mycket hundar och spring runt henne. Det kan nog vara en anledning till det. Måste träna mer sitt kvar och långa  inkallningar så skall det nog gå över. Bortsett från sitt still-strulet har vi börjat så smått med inkallning med ställande. Det verkar kunna bli riktigt bra! Meja kommer som ett skott och lade på en riktig tvärnit till ställande! Lite fjärr hann vi också med innan vi gick och fikade. Helena och Rosa tränade med oss idag. Det går så himla bra för dem och det är ju jättekul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *