Nytt år nya möjligheter!

På klubben idag!
På klubben idag! Vilket kort 🙂

Vi smygstartade den nya säsongen redan i söndags, Ki och jag. Vi tränade ett pass hemma hos Virran tack vare en lucka i ridschemat och det var så kul att komma igång igen! Meja tyckte det var kul och momenten satt riktigt bra. Till och med krypet funkade. Inte perfekt men riktigt bra måste jag säga. Lite dubbelkommandon fick jag ge men jag gick upprätt och hon kröp säkert 5 meter. Åh, vad glad jag blev över det!

Idag var vi på klubben, Ki, Anne-Lie och jag på förmiddagen med våra hundar. Linnéa och Aron var vänliga nog att gå en långpromenad med de andra två så Meja och jag åkte till klubben helt själva. Anne-Lie körde mig i lägrelydnaden och bortsett från krypet som inte är riktigt klart gick allt riktigt bra! Visst nu skall det slipas och tränas men inga tvärstopp på något moment! Vi körde varann alla 3 eller rättare sagt Anne-Lie och Ki gjorde det. Jag bara glassade runt och njöt. Så tog vi paus. Anne-Lie hade nybakt bröd och ost med så vi tog lite kaffe och macka. Mums! Sedan anslöt Catharina och vi började andra passet med sittande i grupp 3 minuter (Hurra vad Meja satt fint!) och sedan platsliggning. Sedan tränade vi var för sig. Jag gjorde flera apporteringar med Speros apport och det gick bra, metallapportering och 2-kilos tungapportering. Lite omtag vid tagandet annars bra! Uthopp körde vi några, krypet tränade vi mer på. Fjärren och rutan med läggande tränade vi också. Sedan var vi nöjda och åkte hem.

Nu skall jag försöka komma ihåg när Meja löpte senast och sedan ta en titt i tävlingskalendern. Det skall bli kul att komma igång och träna ordentligt!

2 tankar kring ”Nytt år nya möjligheter!

  1. Härlig. Ja ni har ju barmark ser det ut som.Själv har vi isbanor överallt. Dock sjunker det undan snabbt då det duggregnat rejält under nyårsnatten.

    Lite avundsjuk på ert fika ni alltid har med er på era träningar, fast kanske inte. Svårt att tacka nej om det bjuds på nybakt.

    Ha ett gott nytt träningsår
    Susanne

Kommentarer inaktiverade.