Fredag igen

Ännu en vecka har gått. I måndags var Tessan och jag på klubben och tränade lydnad. Vi hade också lite improviserad uppvisning av tävlingsmoment för en allmänlydnadskurs. På tisdag var Ki  och jag på klubben på tisdagsträning. Kent var snäll och sköt. Meja och jag var tävlingsledare. Platsliggningen gick bra för alla hundarnaoch min duktiga Meja lade sig utan att jag bad om det intill mig innan första skottet och låg där hela tiden. Man blir ju alldeles jätteglad när skotten funkar så bra! Vi tränar hopp, apportering, fritt följ, kryp och fjärren också.
Idag träffades Ki, Tessan och jag på klubben igen. Det blev ett bra träningspass trots att det regnade ganska mycket. Ki åkte hem lite tidigare så Bonita och Sexy fick hjälpa till med en platsliggning. Och det gjorde dom så gärna.

image