Nya tag

Dan efter dan och jag vaknade på gott humör. Hundarna och jag åkte till Tjolöholm och gick en långpromenad på morgonen. Det blev vintertid inatt men det bryr sig inte Sexy om utan hon väcker mig som vanligt vid 7-tiden. Ja eller 6-tiden nu då. Så vid 9-tiden var vi på väg och inte förrän vi var på väg tillbaka till bilen mötte vi lite folk. En jättesöt aussiepojke från Varbergstrakten bland annat!

Mina fina poserar
Mina fina poserar

På eftermiddagen åker Tessan, jag och hundarna till klubben för att träna lite grann.

Gucci och Meja
Gucci och Meja

Vi tränade linförighet, framförgående, apportering, hopp, kryp, fjärr och rutan. Det blev nästan som att börja om igen! Meja har ett riktigt bra framförgående och det är snart dags att börja med framåtsändandet. Det skall bli kul! Apportering blir med andras gärna tuggade apporter till Meja lär sig att apportera ordentligt alla gånger. Lite metall och tungapportering blev det också.

Meja
Meja

Rutan skickade jag från 25 meter. Det var lite svårare men efter ett par gånger gick det bra. Ett läggande i rutan skall det bli också så småningom. Men en sak i sänder. Treans fjärr tränade vi och det har hon lätt för. Det går redan ganska bra! Kul! Kryp ett par meter – lite i taget. Hon kryper bra och jag får inte ha för bråttom. Men tid har vi gott om. Hoppet har vi höjt till 75 cm. Det blev höjdhoppsträning för hon är lite bekväm. Men hon kämpar på min tös! Vi avslutade med varsin budföring som gick strålande bra för bägge hundarna. Och så den obligatoriska platsliggningen. Tack för en härlig eftermiddag på klubben. Tessan har tagit de fina korten på hundarna. Nedan har jag filmat Guccis budföring! Lite vingligt att hålla mobilen med en hand och Meja står för bakgrundsljudet.

3 reaktioner på ”Nya tag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *