Falkenberg

Upp imorse vid 7 för jag skulle iväg till Falkenberg och tävla lydnad idag. Ki ringde för att kolla om jag vaknat. Vid kvart i 8 var vi klara och Meja och jag gav oss av söderut. Ki, Virran, Christina och Solveig skulle oxå tävla. Ki och Virran i 1:an och vi andra i 2:an. Det såg ut att bli en fin dag men fy vad kallt. Säkert 6 grader kallt och i Varberg var det alldeles vitt av snö! Tur att man var ute i tid! Anne-Lie och Eva-Britt kom och var hejarklack. Vad kul! Det är träningskompisar det!

Christina och Pinot
Christina och Pinot

Platsliggningen gick bra för oss alla. Christina och Pinot hade dragit nummer 2 och det började så bra. Men efter en ”Meja-apportering” och en sur 0:a på hoppet räckte inte poängen till ett 1:a pris denna gång.

Solveig och Fnissa
Solveig och Fnissa

Sedan gick Solveig och Fnissa. Inte heller dom fick till apporteringen men trots det fick de ihop 164 poäng och ett efterlängtat 1:a pris. Åh, vad kul! Fnissa visade sig från sin allra bästa sida idag och hon är ju så duktig!
Så var det plötsligt vi. Och det gick ju så jättebra! Ja om man bortser från apporteringen då. Det blev en riktig ”Meja-apportering”. Ut och hämta apporten – lägg ner den intill mej och lukta på den. Jag fick säga apport igen och fot för att få in henne. Men bortsett från det gick allt bra! Riktigt bra! 178,5p var ju mer än jag kunnat drömma om!

Ki och Bibbi
Ki och Bibbi

Ki och Virran gjorde sin platsliggning när vår grupp var klar. De låg i varsin grupp och gjorde det bra! I Virrans grupp var det lite oroligt men Sally klarade det bra trots omläggning! Ki och Bibbi gjorde en strålande insats och fick 181,5 poäng, 1:a pris. De vann hela tävlingen och fick sitt efterlängtade LP-diplom! Hurra vad de var duktiga! Virran och Sally misslyckades med läggandet och de lyckades tyvärr inte få ett 1:a pris idag. Skit oxå!

Prisutdelningen
Prisutdelningen

Tack Christina för att du tog kort på prisutdelningen! Helen från Oskarström kom på 3:e plats och längst till höger skymtar Solveig.

Hurra för Ki och Bibbi
Hurra för Ki och Bibbi

Vi gick en sväng innan vi åkte hem. Jag tror att en stor anledning till att det gick bra beror på våra träningskompisar som var med. Jag tror att Meja tyckte det var skönt att hennes kompisar var med. Tack för en härlig dag goa vänner!

Kul i skogen
Kul i skogen 

 

Våra fina flickor
Våra fina flickor

 

 

6 tankar kring ”Falkenberg

  1. Åh vilket fint och trevligt reportage. Längtar till dagen det känns läge att tävla med någon av mina små. Grattis till en strålande prestation, så fina poäng med lite strul på apporteringen. Bådar gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *