Promenad med Helena

Jag skulle åka till Göteborg och träna idag hade jag tänkt. Men jag råkade somna om imorse efter att ha varit ute med hundarna och vaknade inte förrän halv 12! Vet inte när det hände senast. Antagligen beror det på att jag äter penicillin för så här trött brukar jag inte vara. Först vid 1-tiden kom jag iväg. Regnkläder på för det verkligen ösregnade. Ringde Helena som precis skulle ut och gå så vi sammanstrålade i Lindome. Det blev en härlig promenad utan regn och i varmt höstväder. Jag höll på att svettas ihjäl i alla mina regnkläder! Sexy, Bonita och Meja trivdes bra ihop med Rosa och mikrolilla Cloe en superskön liten dvärgpudel. 6,5km skogspromenad blev det.

image

image

image

image

Klockan var nästan kvart i 5 innan vi var tillbaka vid bilarna så nån träning blev det ju inte idag.
Däremot tror jag mig ha hittat anledningen till Mejas hälta idag. Hon är ju alldeles skinnflådd på den stora trampdynan på ena baktassen. Hur har  jag kunnat missa det? Tack Helena för en härlig promenad! Imorgon blir det träning på klubben igen.

3 tankar kring ”Promenad med Helena

  1. Tassar förbi din blogg och vill lämna ett avtryck – vi bor i Vallda och har aussie, medlemmar i kbhk men har inte varit där och tränat någon gång. Kanske snart dags att ta steget – ni ser ut att ha jätteroligt =)

    1. Hej Angelica! Kul att du tittade in! Välkommen upp till klubben och träna med oss – vi är där ganska ofta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *