Veckorapport

Nu har Meja och Bonita löpt i en dryg vecka. Sexy slipper löpet som tur är och hon mår toppen! Det känns skönt – hon mådde alltid så pyton innan löpen så var ett bra beslut att sterilisera henne. Borde ha gjort det för länge sedan men det är lätt att vara efterklok.

På klubbens grusplan!
På klubbens grusplan!

Vi var på klubben i början av veckan. Det var jättemycket folk där – fullt med kurser. Vi höll till på grusplanen och den funkade fint. Med lite ljus där blir det perfekt där. Virran, Tessan, jag och hundarna.

På promenad i stan!
På promenad i stan!

Vi är ute och promenerar en del med Linnéa och Leia. Här är en bild av hela ligan tillsammans utanför gamla turistbyrån. Visst är dom fina!

Promenaddamer!
Promenaddamer!

På torsdagskvällen gick Linnéa, Leia, hundarna och jag på stan. Efter promenaden träffade jag Ki, Katarina med Bibbis syster Zoe på Tjolöholm för lite lydnadsträning. Det blev 1 timmas intensiv träning innan mörkret kom. Ki hade med kaffe och kakor så det blev en riktigt bra träning. På lördag förmiddag hämtade jag upp Virran och Sally och hopphindret i Vallda. Vi åkte till Tjolöholm, gick en promenad. Sedan träffade vi Ki och Katarina och tränade lydnad. Hopp, platsliggning, apportering, fjärr, budföring och en massa fritt följ med fokus på position.

Lydnadspass på Tjolöholm!
Lydnadspass på Tjolöholm!

Bonita fick springa en budföring också och hon var strålande glad! Vi rundade av hemma hos Virran med gofika. Idag, söndag har jag varit hemma hos Virran igen. Efter en långpromenad och fika i solen ute på trappen tränade vi lydnad i stallet. Fritt följ, hopp och apportering idag. Det har varit en riktig träningshelg!

1 tanke kring ”Veckorapport

Kommentarer inaktiverade.