Omstart

Vilken härlig vecka det har varit! Jag har varit på så gott humör! Jag hade satt upp två mål och lyckades nå bägge till skillnad mot förra året när det mesta gick åt pipan. Nu blir det omstart med träningen. Och den skall utökas med diverse övningar. Och utöver all momentträning skall jag träna skott och lägga spår. Det blir ett digert program som vanligt men det är så jag vill ha det. Denna veckan har varit fylld av jobb så det har passat bra med lite paus i träningen. Men vi har varit både på klubben och tränat och på GMBK denna veckan. Så lite har det blivit. Och en hel del promenerande förstås. Tjolöholm är som allra bäst på sensommaren/hösten tycker jag. Jag och Ki har varit där flera gånger och powerwalkat. Härligt men svettigt.

Min fina trio!
Min fina trio!

Nu skall Meja bli riktigt duktig på att hoppa, vi skall träna ”höjdhopp” hopp sitt med bra längd ut. Kryp har vi börjat med. Metallapport, tungapport och vittringspinnen tränar vi. När Meja apporterar vittringspinnen bra skall vi börja med momentet men jag vill inte ha tugg så vi börjar i den ändan. Hopp-apport med träapporten kan hon men vi behöver träna mer på det. Rutan blir annorlunda nu och det blir också fjärren. Dessutom på 10 meters håll eller så. Vändningar på stället, sidoförflyttningar och backning i fria följet. På platsliggningen blir det skott i lägre klass och dold förare i 3:an. Så det måste vi träna. Inkallning med stå är det också i 3:an. Förutom spåret då. Jösses vad mycket nytt! Men det känns ändå som det skall bli jätteroligt att sätta igång! Jag känner mig oövervinnlig (Eller vad det heter.) just nu. Skall spara den känslan för det kan jag behöva när det tar emot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *