Träning med Ki

Igår och idag har Ki, jag och hundarna först gått powerwalk på Tjolöholm och sedan tränat. Igår träffade vi Anne-Lie, Helena och Eva-Britt på GMBK för att träna. Först lite gofika sedan träning. Fritt följ, hopp, apportering och kryp. Och så platsliggning förstås. Efter träningen åkte Helena, Ki, jag och hundarna till Sisjön. Det blev promenad i skogen och så bada! Mina hundar gillar verkligen att bada! På hemvägen stannade vi till på Mc Donalds för att få i oss lite mat. Mums!

image

Idag gick vi återigen på Tjolöholm men vi åkte till KBHK efteråt. Där var mycket folk men det fanns plats åt oss också. Tränade fritt följ med vändningar på stället och sidoförflyttningar. Hon gick ganska bra och backar jätteduktigt! Kul! Mycket hoppträning. Hon hoppar högt men måste ta i ordentligt. Det funkar ganska bra. Kryp och apportering alla sorter. Metall, 2-kilos, träapport och vittringspinne fick hon apportera och alla gick bra! Det blev inget mer idag men det räckte bra!

image

Bilden är från promenaden på Tjolöholm.

1 tanke kring ”Träning med Ki

Kommentarer inaktiverade.