Ale BK

Så åkte vi till Ale BK för att göra våra andra lydnads 2. Vaknade på morgonen vid 7 av att det regnade och kände mig glad att dagen inte skulle bli stekhet. Linnéa var med som moraliskt stöd och fotograf och väl framme i Nödinge träffade vi Susan, Eva-Britt, Linda, Tessan och Nina som också skulle tävla. Nu var Tessans lilla Gucci inte på topp så hon fick tyvärr stå över. Och Pernilla och India skulle heller inte tävla som jag trott. Dagen blev en riktig höjdare för de flesta av oss. Linda, Eva-Britt, Nina och jag fick förstapriser och pallplaceringar. Vi skrapade ihop 176 poäng och det räckte till en 2:a plats. Susan var nöjd med Skrot även om de inte lyckades fullt ut idag. Jag har varit obotligt jätteglad och nöjd hela dagen. Och jag tror att Meja känner sig nöjd hon med! Dessutom lyckades Virran, Helena och Catharina ta förstapriser alla tre i Bollebygd igår kväll. Vilken träningsgrupp vi är. Fantastiskt! Linnéa tog som sagt en del bilder. Här kommer ett knippe!

Platsliggning
Platsliggning

Språngmarsch

Fritt följ

Plats

Meja ligger fint!

Inkallning

Riktar Meja

Skickar

Mot rutan

Tjusigt!

Tralalala!

Duktig Meja!

Kastar apport

Ut till apporten

Nästan där!

Ingången

Det ser bra ut men hon lade ner apporten på vägen in – tog upp den igen och avlämnade sedan. Det släpper väl så småningom. Men jag fick lite hicka när hon gjorde det.

Ligg
Ligg

Sitt

Fjärren funkade ganska bra idag. Dubbelkommando på läggandet men annars bra!

Glada och uppflyttade!
Glada och uppflyttade!

Sammanfattningsvis en riktigt rolig och minnesvärd dag på Ale BK! Tack Linnéa för alla fina foton!

2 tankar kring ”Ale BK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *