Torsdagsträning

Träning på klubben idag igen. Men först en timmas promenad med alla tre. Har hittat en härlig promenad längs Kungsbackaån – mitt i stan. Och inte en enda människa mötte jag förrän efter en halvtimma. Varmt var det även idag. Jättevarmt och soligt men det mulnade på efterhand och när jag kom till klubben var det helt perfekt väder! Det enda mindre trevliga var den enorma svärm flygmyror som gillar min bil alldeles jättemycket. Jag fick flytta bilen och köra runt med spolarvätska sprutande över bilen. Så himla äckligt!

Läskigt!
Läskigt!

Så var det träningen då, ja! Gjorde lite uppehåll igår och hade bestämt att ta det lite lugnt idag. Det finns ju inget jag hinner ändra på eller fixa innan lördagen. Linda, Eva-Britt, Solveig, Åsa och Lena H var på plats och tränade väldigt seriöst. Men jag höll mig till planen i alla fall och gjorde bara korta övningar med mycket belöning. Allt för att ta udden av nervositet. Visar jag det allra minsta så går hon i taket på tävling. Så mycket vet jag.

Eva-Britt kör Linda och Rune
Eva-Britt kör Linda och Rune

Vi höll på med lite av varje en stund. Det gick ganska bra och jag var nöjd. Sedan satt vi och tittade på Linda när Eva-Britt körde henne och Rune. Det såg riktigt bra ut! Och språngmarschen börjar arta sig! Eva-Britt och Moa går också bra nu.

Meja på KBHK
Meja på KBHK

Efter en stunds paus går vi upp och börjar träna igen. Apportering – om och om igen, blandat med hämta bollen varannan gång. Efter ett tag upptäcker jag vad jag håller på med. Packar min väska och så åker jag hem. Nu blir det ingen mer träning innan lördag. Imorgon blir det räkfrossa med Linnéa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *