På Ale BK igen.

Så tog vi en tripp till Ale igen i måndags. Linda, Tessan, Nina, Susan, Eva-Britt, Susanne och jag. Vi behövde träna på Ale en gång innan tävlingen på lördag. Det såg lite mörkt ut över Göteborg. Men det var riktigt fint väder när vi väl kom fram. Efter lite fika gjorde vi en gemensam platsliggning. Det har nästan blivit standard och hundarna låg så fint.

Platsliggning
Platsliggning

Rune och Moa sitter upp på bilden men det var helt planenligt. Linda tränar elitklass och Eva-Britt trean. Susan med Skrot och Susanne med Sammy skymtar på bilden. Det blev en hel del tränat faktiskt. Apportering, hopp, rutan, fjärr och fritt följ.

Eva-Britt
Eva-Britt

 

Hela gänget
Hela gänget

Regnet hann ikapp oss till slut men då var vi klara och kunde packa ihop och åka hem. På tisdagen var jag och tränade på klubben med Virran, Linda, My, Solveig och några till. Pratade med Åsa en stund och upptäckte att även hon skulle till Ale på lördag. Så vi blir en riktig liten maffia till helgen. Hoppas verkligen att det går bra. Det hade varit så kul. Linnéa följer med och har laddat kameran!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *