Flitiga är vi!

Första arbetsveckan efter semestern har jag varit och tränat varje kväll efter jobbet. Nä, inte idag men annars har vi varit så flitiga. Många roliga pass med en hel del folk! Kul och nästan lite ovanligt. Hundarna kämpar på och vi med. Vi kör varann och det är ju mycket förmånligt att kunna träna tävlingsmässigt. På onsdagen regnade det helt overkligt mycket. Jag var precis helt genomblöt. Men jag kunde inte gå av planen. Meja gick gudomligt! Hon har inte ont av regn och det är ju en stor fördel! Jag åkte hem i ett par regnbyxor som jag hittade i bilen (!) med inget annat under. Bilderna är från gårdagen då vädret var bättre. Helena, Virran, Eva-Britt, Susanne och den härliga sprallan Linda var på plats.

Susanne och Kenzo
Susanne och Kenzo
Linda och Eva-Britt
Linda och Eva-Britt
Eva-Britt och Moa
Eva-Britt och Moa
Sally hoppar
Sally hoppar
Virran och Linda
Virran och Linda
Rosa
Rosa
Sally
Sally

Meja strular allt mer sällan med apporten numera. Det känns bra och tugget är i princip borta. I alla fall just nu. Rutan funkar jättebra faktiskt! Linda hade köpt hamsterströ som vi lade ut som kantmarkering till rutan men det bekom henne inte alls. Hoppet funkar bra även om det ibland blir lite kort på andra sidan. Tragglar vidare där. Möjligen har det effekt på fjärren som kommer direkt efter hoppet. Gör en positionsförändring bara nu och sedan belöning. Hoppas det skall lätta upp sinnet på Meja.

2 tankar kring ”Flitiga är vi!

  1. Tack för dina goda råd jag fick ikväll, Meja fixade allt bra bl.a kanonruta , kanonhopp och satte sig upp direkt på fjärren Lycka till på Lördag/ Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *