Dan efter dan

Idag var vi på klubben några stycken för att träna lydnad igen. Hade lite ”nytt” att slipa på och lite nya grejer att tänka på. Virran med Sally, Linda med Rune och efter en stund kom Eva-Britt och Moa. Lite platsliggning och sittande i grupp först. Sedan körde Linda oss. Inkallning först, intill rutan. Sedan rutan precis som på tävlingen. Det gick jättebra denna gång! Apporteringen också bra men lite jobbigt med fjärren precis som igår på tävlingen. Nu skall jag träna bara sitt från ligg och sedan bollen ett tag! Så hoppas jag att det skall släppa.

Meja
Meja
Meja och jag
Meja och jag

Rune och Linda behövde träna hopp – metall och vittringen. Jag var tävlingsledare åt dem. Rune är så duktig men han tycker den stora metallen är jobbig och Meja gillade inte hans lilla så vi bytte apporter. Lindas apport är en mindre modell med 4-kantiga ”kulor” en sån som används på inomhustävlingar. Konstigt att det kan vara så svårt.

Rune
Rune
Linda och Rune
Linda och Rune

Virran och Sally kom direkt från kennelträff i Helsingborg men gjorde en fin sittande i grupp och platsliggning.

Sally
Sally
Virran och Sally
Virran och Sally

Nu blir det träning på kvällarna endast i nästa vecka. Semestern är slut. Oj vad den gick fort!

3 tankar kring ”Dan efter dan

  1. Ja semestern gick alldeles för fort! Vill vara mer ledig för att bara träna hund ju 😉 Fina ni är på bilderna, ses på tisdag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *