Träning på KBHK

Vi är så flitiga nu när vi har semester. Vi tränar varje dag. Oftast på klubben. Idag har vi varit på klubben och tävlingstränat, Tessan, Virran, Helena, Susan och jag. Idag träffade vi också Sandra, Sam och Lena med hundar. Träningen går riktigt bra. Jag kör igenom rutan, apportering med andras apporter, hoppet och fjärren. I den ordningen och med tävlingsledare som kör oss. Det går riktigt bra här hemma och det blir ju så eftersom vi oftast är hemma och tränar.

På klubben
På klubben

Meja känns pigg och med nu och det är jättehärligt! Idag hade vi nötlunga som belöning! Tack för den Pernilla! Meja tyckte den var toppen! Jag körde Helena och Virran litegrann. Dom är så duktiga nuförtiden! Virran tränade lite fjärrdirigering idag och jag filmade. Det ser väl ganska bra ut!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CqSUmpnuXGU]

Igår var vi på Ale BK och träffade Pernilla med Nemo, Harry och India! Linda med Rune, Eva-Britt med Moa, Pia med Thea, Helena med Rosa, Linda och Jojje med Milou och Casper var också med och gjorde dagen mycket trevlig och lyckad. Gott fika och mycket träning på fin plan utan regn blev det. Jag körde Pernilla och India och hon körde mig och Meja. Meja tycker det fortfarande är lite jobbigt med andras apporter. Måste tänka på det. Tack alla för en trevlig dag på Ale BK.

Så har vi då lite kort från häromdagen när vi tog lite kort efter träningen på Meja och Gucci. Dom är härliga var för sig och ännu härligare tillsammans. Se dessa bilder på våra godingar!

Tjipp - här är vi!
Tjipp – här är vi!
Gucci först
Gucci först
Meja efter
Meja efter
Thohooo!
Thohooo!
Gucci är supersnabb!
Gucci är supersnabb!
Strömhopp
Strömhopp
Samtidigt till slut!
Samtidigt till slut!
Hallå där!
Hallå där!
Vi två Gucci - vi två!
Vi två Gucci – vi två!

Imorgon skall vi träffas för ett pass på klubben igen! Härligt!

1 tanke kring ”Träning på KBHK

Kommentarer inaktiverade.