Bra träningspass!

Helena, Ki, jag och alla hundarna träffades och tog en promenad nu på eftermiddagen. Sedan åkte vi till klubben där vi hade bestämt träff med Tessan. Susan och Skrot var med och tränade idag och Eva-Britt kom också. Så det blev ett rejält gäng! Vi bestämde oss för att börja med en platsliggning förmed lite tävlingsmässigt stuk. Alltså vi började vi med att fika :-). Sedan bar vi ner våra ryggsäckar och hämtade våra hundar för platsliggning.

Platsliggningen
Platsliggningen

Vi gjorde 2 platsliggningar och Meja låg bra bägge gångerna. Sedan körde vi varann – några moment i taget. Meja och jag fick fritt följ och apportering i första omgången. Fria följet kändes riktigt bra. Det var långt och med mycket stopp och vändningar. Dessutom ett par språngmarscher. Det gick riktigt bra även om hon är lite studsig när vi springer. Apporteringen var strålande idag. Inget tugg alls. Och när hon kom in med apporten slängde hon ett öga åt vänster på Eva-Britt och sedan ett åt höger där Tessan stod men hon kom in fint och satte sig intill mig. Bra Meja! Bra fart får jag nog vänta på lite till men annars var det toppenbra! Så körde vi varannn allihop och när det blev min tur nästa gång gjorde jag en ruta, ett hopp-sitt och en fjärr. Det gick så himla bra alltihop! Herre jösses det trodde jag inte! Åh, vad kul det var. Vi börjar få till hela 2:an nu. Tänk det trodde jag aldrig!

Tessan kör Helena!
Tessan kör Helena!

Jag hade tänkt ta med videokameran men den hade jag ju glömt som vanligt. Jag tog några kort men det blev verkligen bara några. När vi var klara upptäckte Tessan att hon hade kameran med men det hjälper ju inte när vi glömmer ta fram den. Vi skall träna igen imorgon bitti på klubben. Skall försöka skärpa mig med kameran i alla fall tills dess.

Träningsgänget idag!
Träningsgänget idag!