Sexy

Idag har Sexy blivit steriliserad äntligen. Jag har tänkt på det länge men nu har det äntligen blivit av. Sexy har mått dåligt de senaste åren varje gång vid löp. Riktigt dålig med en massa konstiga och otrevliga symptom. Senaste löpet gjorde att hon såg sjuk, trött och gammal ut och jag var riktigt orolig. Efter en pencillinkur bestämde jag mig för att sterilisera henne efter löpet när hon hämtat sig och blivit sig lik igen. Det dröjde flera veckor men nu är hon sitt gamla goa jag igen. Imorse lämnade jag henne vid halv 9-tiden och vid 12 fick jag ett MMS med en bild på en nyopererad och nyvaken Sexy.

image

Hon fick vara kvar till 4-tiden på eftermiddagen. Nu är hon hemma igen. Lite trött men annars sig lik. Äta mat ville hon gärna! Hon var ju jättehungrig! Nu sover hon gott på golvet bredvid mig. Det är gott att ha henne hemma igen!

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *