Klubben en lördagkväll

Linnéa och jag gjorde stan osäker idag. Shoppade en del och dagens kap för min del blev ett par fina nya gummiskor att ha när jag tränar hundarna. Svarta med skinn och Goretex. Invigde dom idag och dom var riktigt sköna!

Dagens gruppbild!
Dagens gruppbild!

 Jag och Carina sammanstrålade på klubben framåt kvällen. När vi kom dit stod en bil på parkeringen! Det kan bara betyda en sak! Eva-Britt är på plats! Vi tränade en timma ungefär. Kanske lite till. Fjärr, rutan, apportering och hopp. Hoppet går riktigt bra med bägge hundarna. Fjärren är toppenbra med Meja. Bonita tycker fjärren är lite svår. Ganska sött var det att se Meja sitta och ligga snett bakom Bonita när jag tränade henne. Gulle-Meja! En platsliggning, nä två platsliggningar blev det för Moa skulle träna sittande i grupp också! Sexy var med på platsliggningen. Och några apporteringar vill hon gärna göra! Sedan kastade jag bollen till henne för att hon var så duktig! Men den fick jag gå och hämta själv! Haha! Så roligt var det inte! Imorgon är det söndag och ett nytt pass väntar! Härligt!

2 tankar kring ”Klubben en lördagkväll

Kommentarer inaktiverade.