Vallda idag en sväng.

Nu börjar träningen funka äntligen. Helena, Pia, Virran och jag tränade i Virrans trädgård idag. Både Meja och Bonita är riktigt duktiga och jag har nog bättre tålamod också. Hopp sitt går framåt med dem bägge två. Och Meja galopperade in med apporten idag. Underbart kul! Tuggar gör hon inte alls längre. Bara tar apporten och håller den fint ända in till min sida. Vi har börjat med metallen också. Den är inte jättepopulär men det funkar i alla fall.

Sexy och Meja
Sexy och Meja

  Mycket hopp-sitt träning med fokus på uthoppet för bägge hundarna. Det blir bättre för varje gång. Kul. Fjärren funkar jättebra med Meja nu. Det var motigt och motigt men plötsligt så släppte det! Nu är det lätt som en plätt. Avståndet jag har är 7-8 meter och då funkar det prima. Bonita tycker det är jobbigt att sätta sig upp. Hoppas jag kan övertyga henne om att det är ok. Tränade lite fritt följ med Bonita och platsläggande under gång. Språngmarschen kan bli bättre – hon vill gärna springa ifrån mig men platsläggande under gång var toppenbra idag. Bägge fick var sin platsliggning. Försöker vara duktig och göra det varje träningspass. Kandes som en ganska lyckad dag idag! Klubben imorgon!

Jag vill!
Jag vill!

1 tanke kring ”Vallda idag en sväng.

Kommentarer inaktiverade.