Nya leksaken

Vi åkte till Tjolöholm och promenerade med Ki och hundarna imorse. Kopplen hade jag glömt hemma och regnjackan låg kvar i bilen så lite blöt blev jag allt. Men hundarna skötte sig så jag behövde inte skämmas. Så det gjorde inte så mycket att jag blev lite blöt. Duktiga hundar! Vi avslutade med gofika på Tjolöholm och det var smaskens. Blåbärspaj med vaniljvisp!

image

Ki har också köpt ny bil så nu har vi var sin silverpil! Men hennes gamla bur passade inte i den nya bilen. Så det blir till att köpa ny.
Vi bestämde att träffas på klubben på kvällen för ett lydnadspass.
Även Eva-Britt och Moa kom och vi tränade ett pass i ösregn på klubben. Apporteringen sitter bättre och bättre och vi ökade avstånd och skiftade föremål idag. Nu behöver vi bättre tempo in och mängdträning. Hoppet blir bättre och bättre men jag vill mer. Mera mängd så hoppas jag det skall bli bra. Rutan, kryp, fjärr och metallapport tränade vi idag. Och lite fritt följ. Leksaken hade vi med idag. Den är uppskattad. Hon är duktig lilla Meja. Hon gör så gott hon kan. Och hon var bra trött när vi åkte hem.

image