Äntligen träning igen!

Äntligen har jag kommit igång med träning igen. Det var så längsedan! Först bilbrist, sedan burbrist. Sedan löpte alla hundarna. Och efter det var Sexy krasslig. Men nu verkar allt ha löst sig och vi har varit på klubben två kvällar i rad och tränat lydnad! Riktigt varmt har det varit så en del vatten och lite pauser fick vi ta. Linförighet/fritt följ, hopp och apportering har vi haft fokus på. Igår träffade vi Tessan med Gucci, Eva-Britt med Moa, Pia med Thea och Ki med Fozzie och Bibbi och Eva med Helga och vi avslutade med lite gofika på planen i solen. Ikväll var det Tessan, Eva-Britt och jag. Toppentrevligt bägge dagarna!

Tessan och Gucci
Tessan och Gucci
Eva-Britt och Moa
Eva-Britt och Moa
Eva och Helga
Eva och Helga
Pia och Thea
Pia och Thea
Platsliggning
Platsliggning
Meja
Meja

 Imorgon är det midsommar. Hoppas det fina vädret håller i sig då. Om inte så är det ändå härligt med lite lediga dagar! Trevlig midsommar önskar vi!