Tjolöholm

Vi har varit på en långpromenad idag (Igen.) på Tjolöholm, Ki, jag och hundarna. Hade med mig kameran idag och tog en väldans massa kort. Men jag är nog lite ringrostig. Det blev en del fina kort men många var suddiga och konstiga. Hur som helst var det underbart väder, snälla och glada hundar lite godis och gott humör. Kanske beror det på min nya hundbur som jag äntligen fått eller så är det bara att jag är på gott humör. Härligt var det i alla fall!

Sexy och Meja
Sexy och Meja

 

Ki och hundarna
Ki och hundarna

 

I skogen
I skogen

 

På stranden
På stranden

 

Vackert!
Vackert!

 

Ligan
Ligan

3 tankar kring ”Tjolöholm

  1. Oj, så fint. Den obligatoriska Gruppbilden är kanonfin! Och översta bilden är det skön fläkt i. Men mysigt också när Ki och dogsen går ur skogen mot vassen. Inga huggormar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *