Spår och lydnad

Så blev det lite träning till slut då! Tessan hämtade upp mej och Meja fram på dagen och vi åkte först till klubben och tränade lite lydnad. Det var bra väder med det blåste en del. Men inte blir man frusen av att träna. det är så ett som är säkert! Tragglade en del hopp och apportering. Inga egna apporter som vanligt. Läste Åsas blogg tidigare idag om duktiga lilla Hippie som blivit uppflyttad! Grattis! Och konstaterade att jag skall träna med tunga apporter också. Det är så lätt att glömma att variera sig. Och bara för att jag tycker de apporterna är för stora innebär det ju inte att andra tycker så. Det går lite jenka med apporteringen men vi skall hårdträna nu fram till påsk, tänkte jag. Hoppet likaså. Tränade en del hopp sitt och sedan boll. Så får det nog bli ett tag nu så får vi se om det blir bättre.

Duktiga flickor idag!
Duktiga flickor idag!

 Det gick nog 1,5 timma minst innan vi var klara. Jag körde Tessan och Gucci och Solveig som var där när vi kom var med på en platsliggning. En budföring hann vi med också men sedan bar det iväg ner till stan och våra appellmarker. Det blev var sitt appellspår med 2 pinnar och ett slut. Vi fikade – Tessan hade med kaffe och goda bullar och sedan gick vi våra spår samtidigt. Meja gick som ett spett! hon gick klockrent över både första och andra pinnen och stannade inte förrän hon hittade slutet. Jaha! Så kan det gå. Vi lade varandras spår och det får vi nog göra mer av skulle jag tro. Tessan var så nöjd med Gucci som numera inte bara markerar pinnarna utan kommer och lämnar dem hos Tessan! Precis som hon vill ha det! Tackar för en toppendag Tessan! och Meja instämmer!

2 tankar kring ”Spår och lydnad

Kommentarer inaktiverade.