Vilken vecka!

Ibland blir ju inte saker som man tänkt sig. Och så har det varit denna veckan. Fast förra lördagen var allt sig likt och vi hade en trevlig träff på klubben, mitt kursgäng och jag. Ja, lite stympade var vi – alla kunde ju inte komma men det var en härlig dag med ganska fint väder och träningsvilliga deltagare! Riktigt roligt var det! Jo, Carina den stackaren frös en del. Men annars var det kul! Hundarna var ju riktigt duktiga och framtiden ser ljus ut. Det gäller bara att få till träningstillfällen och det är inte alltid lätt! Efter vår träff tränade jag och Anne-Lie litegrann. Meja är inte jätteduktig på att apportera och momentet hopp-sitt finns lite övrigt att önska. Vi tränade en del och det är alltid bra att ha lite hjälp. Det underlättar och hjälper! Ett litet foto på de två sötnosarna tog jag.

Meja och Spero
Meja och Spero

Sedan började problemen på söndagen. Det började lysa lite lampor i bilen. Bara ibland och de fladdrade till lite då och då. Men så plötsligt började oljelampan lysa och jag blev jätteorolig. Dessutom lös laddningslampan så det blev att köra bilen direkt till reparatören. Där stod den hela veckan och på fredagen ringde jag för jag hade inte hört något. Och det var inga goda nyheter. Så det blir till att införskaffa ny bil med detamma. Men det går ju inte så fort som man skulle önska och har jag bil innan påsk får jag vara glad. Det enda positiva med att vara billös är att man jobbar på konditionen en del! Vad vi har gått! Och långt! Linnéa och jag har varit ute både i veckan och idag på hysteriska långpromenader! 11,7km långa! Jag tror inte jag gått så långt på länge i ett sträck! Det känns i benen när man kommer hem för vi går ju inte särskilt långsamt. Men hundarna har kondis så det funkar bra! Vi har gått från var sitt håll och så möts vi halvvägs och promenerar bort till Gåsevadsholms slott. Där vänder Linnéa och Leia och jag fortsätter runt. När jag kommit hem visade det sig att Linnéa var hemma samtidigt och att det blev ganska exakt lika långt som jag hade gått!

Nea och hundarna!
Nea och hundarna!

 Någon dag var vi och gick uppe vid Lygnern – men det var innan blien pajade! Meja, Bonita, Sexy och Leia!

Och en del trädgårdsarbete har det blivit här hemma ganska lämpligt just nu. Kanske är det tur att jag inte har bil. Då kanske inget blev gjort här hemma. Det är roligare att träna hund!

Aron och Smirre klipper äppleträden!

Som tur är får man lite hjälp! Katten Smirre var med och granskade grenar när Aron klippte fruktträden och hundarna ordnar och donar med alla grenar och pinnar som klipps av. Bonita är nästan värst. Alla grenar som jag slänger är hon snabb och hämtar tillbaka in i trädgården igen. Noggrann nästan så man blir galen.Tur att hundarna är vana vid hästar. Idag hade vi ponnyridning på gatan utanför min tomt. Det var barnkalas hemma hos grannen. Dom är duktiga och sköter sig mina fina flickor. Om allt löser sig blir det nog lite träning med Tessan imorgon i alla fall. Det ser vi fram emot!