På klubben

Jag åkte till klubben för att träna lydnad idag. Vädret är så bra och inte är det lerigt heller så det var ganska perfekta förutsättningar. Tessan träffade jag där. Eva-Britt var också där men annars var det ganska tomt. Tränade alla momenten i rätt ordning och mängdträning på apportering och hopp-sitt skulle det bli hade jag tänkt. Det blev ett ganska jobbigt pass. När det blev lite motigt dök alla felen upp. Vi gjorde säkert 30 apporteringar med okända apportbockar och lika många hopp-sitt.

image

Vi avslutade med en budföring och platsliggning. Budföringarna går riktigt bra nu med bägge hundarna. Det var riktigt kul! Vi rundade av kvällen med lite fika, ganska nöja trots allt. Tack Tessan och Gucci för en trevlig kväll!

2 tankar kring ”På klubben

  1. Men hallå Lena, inte ställa för höga krav nu!! (ha-ha!) Vägen ska vara lite krokig till det underbara målet!!

Kommentarer inaktiverade.