Aranästräning idag.

Efter jobbet hämtade jag hundarna och gick en härlig långrunda längs ån här i stan. Det är ju obeskrivligt härliga dagar nu med sol och värme! Vi gick runt på ungefär en timma. Perfekt innan jag och Tessan skulle träffas och träna.

image

 

Idag gick det mycket bättre än senast med allt tyckte jag. Vi började med en platsliggning och sedan budföring. Både Gucci och Meja klarade det galant! Sedan gjorde jag ett par apporteringar med Tessan som tävlingsledare. Meja tuggade lite idag men annars gick ju apporteringen bra. Jag körde igenom alla momenten utom hoppet och Meja funkade bra. Skönt att hon var piggare och mera skärpt idag. Hoppas det vänder med apporteringen och börjar bli bättre snart.

image

Imorgon blir det hårdträning hemmavid på apportering. Tack Tessan för en toppenkväll!