Söndag

Dagen började innan 9 med en långpromenad på Tjolöholm! Linnéa, Leia, Meja, Sexy, Bonita och jag. Idag var det helt fantastiskt vackert och solen sken. Vi blev alldeles svettiga i våra vinterjackor!

På Tjolöholm!
På Tjolöholm!

När vi kom runt till vår badö ”Abu Garcia” (Döpt efter en ryggsäck vi hittade där en gång.) bestämde sig Bonita för att ta ett vårdopp. Och det gjorde hon. Det var säkert kallt men jag förstår att hon ville bada. Det såg verkligen härligt ut och hon gick i vattnet och doppade huvudet som hon brukar göra och njöt alldeles väldigt mycket. Meja var i med fötterna men mer blev det inte och de andra två väntar nog ett tag till! 

Bonita premiärbadar!
Bonita premiärbadar!

 

Det vzar en härlig morgonpromenad och efteråt åkte vi och köpte färska frallor och åt en långfrukost hemma! Dagen gick åt till lite hemmasysslor men sent på eftermiddagen gick jag och Linnéa en sväng med mina hundar igen.

 

Fina flocken!
Fina flocken!

Imorgon skall det bli ordning på torpet igen. Då skall vi åka och träna lydnad med Tessan. Meja behöver träning varje dag och nu skall det bli så. Det har jag bestämt!

1 tanke kring ”Söndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *