Helg och vår

Härligt att det äntligen är helg igen. Men fredagen började med ett akutbesök hos veterinären med lilla Smirre som antagligen kommit ivägen för en hund och skadat ögat ordentligt. Inte själva ögat visade det sig men ögonlocken 1 och 3 och hon mådde rejält dåligt. Med lite hjälp av Björn, Linnea och Aron fick vi in henne i en bur och kommit iväg till veterinären. Smirre är inte så hanterbar som min andra katt så det var många roade flabb hos veterinären när vi kom dit med katten i en jättestor hundbur. Jaja, hur som helst så fixade fantastiska Eva och Mårten på djurkliniken på Kabelgatan till Smirre som nu är konvalecent med en irriterande tratt runt huvudet. Men det värsta för henne är att hon inte får gå ut på ett tag. Stackarn.

image

Istället för en eftermiddagstur blev det en sen promenad på stan med Linnea och Leia.
Den planerade promenaden med Carina, Tequila, Linnea, Leia och jag och hundarna blev av idag istället. Otroligt nog var det inte så många ute och gick som vi trodde trots att hela parkeringen var full av bilar. Leia funkar bra med våra hundar men det blev en promenad under ganska ordnade former för att de skall vänja sig vid varann. Duktiga är dom – alla skötte sig galant. Vi träffade Eva och Tova. Jättekul att ses! Det var ett tag sen insåg jag. Jag tyckte Tova var större än senast jag såg henne! Eva berättade att Tova började vifta på svansen när hon hörde min röst! Coolt! När vi var på väg tillbaka till bilarna träffade vi Pia, Lars, Thea och Evitha.

image

Ett litet gruppfoto hann vi med också så klart!

5 tankar kring ”Helg och vår

  1. Trodde att jag & Tova skulle träffa er i spårskogen i söndags, men inte ett spår efter er!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *