På klubben idag!

Åkte till klubben idag. Virran och jag hade bestämt träff för lite lydnadsträning. Hundarna var hyfsat fräscha efter ett eftermiddagsdopp i Lygnern med Linnéa. Sexy hade tänkt över det där med dummiesar och var också ute och hämtade idag. Kul!

Samtidigt med oss kom Eva-Britt till klubben. Och faktiskt var det lite folk där idag. Riktigt nice! Meja gick faktiskt upp en gång på platsen idag efter någon minut. Plötsligt bara stod hon upp. Jag gick och lade om henne och sedan låg hon bra. Möjligen blev hon lite påverkad av de oroliga platsliggningarna igår i Göteborg. Bortsett från det var dagen en höjdare. Allt gick bra och vi gjorde alla moment både i appellen och lyd1. Eva-Britt gjorde en tandvisning. Lite blyg är hon ju men det är ok i alla fall. Budföring med Veronica gick ju strålande! Kul! Vi provade med Sally också men vi får nog vänta ett tag till. Hon ville INTE!

Efter träningen fikade vi alla tre och sladdrade lite skit! Alltid kul! Vädret är ju härligt och det var som bäst när vi var klara. Varmt fast utan brännande sol. Meja verkar fortfarande inte speciellt påverkad av värmen trots all päls hon har. Bra det! De andra låg först på plan och sedan i bilen. Inga protester där. (Tur det!) Men dom var nog trötta efter badet, kanske.

Imorgon är det klubben igen – får passa på nu innan man börjar jobba igen.

Meja är en liten sötnos!
Meja är en liten sötnos!

Kortet ovan är taget på träningen på Kallebäck igår. Linda Andersson tog det fina fotot!