På’t igen!

Mycket roligt att tävla – det får vi göra snart igen. Det finns inte mycket som går upp mot en brukstävling en solig vårdag! Speciellt inte när ”gamla godingar” dyker upp utan förvarning!  Både Bengt och Rickard som jag inte sett på länge var på plats! Jätteroligt! Bengt hade dessutom en alldeles förtjusande liten bordertik med sig. En riktig sötnos!

 

Våra platsliggande godingar!
Våra platsliggande godingar!

 Söndagen spenderade vi delvis på klubben. Vi tränade förstås. Först gick vi en stund i skogen med hundarna. Lite platsliggning för allihop. Det blir ju några stycken när dom ligger på en rad!

 

Lilla söta Bonne!
Lilla söta Bonne!

Idag var det klubben igen och skotträning för Bonita. Det var folk på klubben så vi började med lydnad. Alla fick ett pass och jag avslutade med 7 minuters platsliggning och 6 skott. Bonita låg still och tyst hela tiden. Det kändes ju riktigt bra! Efteråt kastade vi lite boll – det uppskattar hon. Vi tränade lite uthopp innan jag gav upp och det blev ganska bra. När jag kom till Carina och Leo var fikat klart! Kaffe och hembakat och en hel massa bilder som han tagit i New York! En perfekt avslutning på en riktigt bra dag! Tack för fika och sällskap Carina och Leo!

 

Fina perrovalpar!
Fina perrovalpar!

Dagens roligaste är Chica som fått 5 tikar och 2 hanvalpar idag! Grattis Ki! Vad kul! 

5 tankar kring ”På’t igen!

  1. Jag har ej varit inne på ett tag och kollat så det blev lite läsning nu. Jag skrattade högt i min ensamhet när jag läste om reseguiden Texas och dom ohängda resenärerna som ej följde efter!! Ha ha ja det gjorde min morgon.
    Kram kram

      1. Ja hör av dig om det är så, jag jobbar lite in imellan men tror nog att jag ska kunna sticka ner till er!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *