Duktig Meja!

Gjorde appelldebut med Meja idag. Jag var inte helt säker på hur det skulle gå men tänkte att prova skulle i alla fall inte skada. Det var länge sedan sist vi försökte tävla och lite lugnare hade hon allt hunnit bli resonerade jag. Och det hade jag rätt i.

Spåret gick som en dans. Alla pinnarna och spår med bra drag i på en äng med rådjuroch tranor. Bra gjort, Meja. Jag stod över budföringen och vi fick ligga plats mellan 2 oroliga hanhundar. Det var lite nervigt men det gick bra. Lydnaden gick över förväntan. Linförighet, framförgående, platsläggande och inkallningen var toppenbra! Dessvärre bestämde hon sig för att stanna lägga ner apporten på tillbakavägen och med 0 på hoppet så missade vi uppflyttning med några poäng. Men jag var mer än nöjd!

Meja på klubben.
Meja på klubben.

 Carina var mitt sällskap för dagen. Det var kul och bra med lite gott stöd! Tack för det! Du är en klippa! På klubben var det gott om folk utöver de tävlande. Det blev en del tjöt och glada skratt. Dessutom var det ett fantastiskt fint vårväder och det gjorde ju inte saken sämre.

Liten pokal till Meja.
Liten pokal till Meja.

Efter tävlingen var avklarad och vi till och med fått en buckla med oss hem för en hedrande 3:eplats åkte vi till Carina. Där blev det lite mat och en tur i skogen med alla hundarna. Sedan åkte vi tillbaka till klubben och gjorde ett träningspass med Tequila och Bonita.

5 tankar kring ”Duktig Meja!

  1. GRATTIS till Meja som gjorde ett fantastiskt bra spår, tråkigt att det inte höll riktigt i lydnaden men kul ändå med en tredje placering!!!!!
    Men nästa gång så går det nog vägen ska du se!!!!
    KRAM!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *