Lydnad på klubben!

Tänkte åka till klubben och skotträna idag efter jobbet. Men när jag kom till klubben var där fullt av folk så det blev ingenting med det. Åkte hem till Carina. Vi klippte en massa spårpinnar och hundarna hjälpte till att sprida ut dem i trädgården. Men vi fick gjort ett helt gäng med spårpinnar när vi var klara.

Sedan åkte vi till klubben. Där var det kurs. Men vi fick också plats och vi gjorde en platsliggning och sedan tränade Bonita och jag lägre-lydnaden. Linförigheten kan bli bättre men jag var ändå ganska nöjd med lydnaden idag. Det lät lite om henne när vi startade men det lugnade sig snart. Förväntan liggen på skotten fortfarande. Det märks ganska tydligt. Ska bli bra att träna skott imorgon.

Efter ett tag bytte jag hund. Carina frös och gav upp och åkte hem. Meja var duktig men ack så het. Hon ligger som en banan runt benen hela tiden och det känns som att jag skall ramla över henne. Lite pipig var hon också. Framförgåendet gick riktigt bra idag igen. Kul! Platsläggande under gång var bra, inkallningen var toppen idag liksom apporteringen. Liten aning skrammel med den efter att hon tagit upp den men sedan bra! Hopp-sitt får jag träna hårt på förstås. Det är inte lätt.

Meja
Meja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *